KOTI ® kutyaruha

A Kutyaház.eu ajánlásával:

KOTI ® kutyaruha

KOTI ® online kutyaruha szabóság...
ahol minden kutyaruha egyedileg, méretre készül!

KOTI ® online kutyaruha szabóság...

Sokan talán még ma is mosolyognak azon, ha egy kutyasétáltatás alkalmával olyan ebbel találkoznak, melyet kutyaruhába öltöztetnek. De miért teszik ezt az emberek? A válasz nagyon egyszerű: azért, hogy óvják kedvenceiket az időjárás viszontagságaitól. A kistestű, lakásban tartott fajták érzékenyebbek a hidegre, de a nagytestű kedvencekre is jobban kell figyelni, ha kevés szőrzettel rendelkeznek, vagy idősödő korban vannak.

KOTI ® Kabátok

Pénztárca kímélő és egyben praktikus megoldás is a kutyaruha. Gondoljon csak bele: mennyibe kerül és mennyi ideig tart kedvence fürdetése, szárítása egy esős, sáros vagy havas nap után? Mennyit kell költenie az állatorvosra a gyógyszerekre ha kutyája megfázik, beteg lesz? Mennyi időt vesz igénybe és mennyit kell takarítani, ha sáros lábbal végigsétál a lakásban?

KOTI ® Kabátok

Ugye Ön is tapasztalta már, hogy az üzletekben kapható, általában külföldről érkező kutyaruhák nem illeszkednek a kutyus fajtájához, neméhez? Hogy is lehetne jó egy méretében azonos kutyaruha egy csivavának és egy mopsznak? Hisz teljesen más a testfelépítésük... "Túl hosszú", "Túl bő", "A kutyus nem tudja benne elvégezni a dolgát", "Nem tetszik a színe", "Más díszítéssel kellene", "Jó lenne, ha rajta lenne a kutyusom neve". "De az én kutyám méretére nem találok az üzletekbe kutyaruhát"... Csupa olyan mondatok, melyek a KOTI®-nál nem léteznek! De még csak a lakásból sem kell kimozdulni, nem kell az üzleteket végigjárni és bosszankodnia az elvesztegetett idő miatt! Nem kell pénzt kiadnia parkolójegyre, buszjegyre. A karosszékben ülve, nyugodtan végignézheti a kínálatot, hisz nincs tülekedés, sorban állás.

KOTI ® Kiegészítők

Lehet apró termetű vagy különleges méretekkel rendelkező, nagytestű vagy már idős kedvence, egy mérőszalagot elővéve mérje le kutyáját, adja meg a lemért adatokat és egyedileg elkészül a kiválasztott kutyaruha!

KOTI ® Pólók

2014-ben a 10 éves születésnapját ünneplő KOTI® márkanév mögött több mint 5000 kutyaruha szabásminta, számtalan vásárlói visszajelzés, több ezer vásárlói fotó áll. Nézze meg weboldalamat, hogy Önnek is bizonyíthassak! :)

KOTI ® Pulcsik

Rendelés esetén kérem, a kuponkód mezőbe írja be, hogy "kutyahaz.eu" és 5% kedvezményt biztosítok a megrendelés összegéből.

Szeretettel várom a www.kotidogfashion.hu vagy a www.kutyaruhaszabosag.hu weboldalon.

Email: info@kotidogfashion.hu

Telefon: +36 20 386 40 69

Gyürüsi Tímea
KOTI ® tulajdonos, tervező
Facebook: KOTI kutyaruha

KOTI ® Pulcsik