Garancia

A Kutyaház.eu minden termékére garanciát biztosít megrendelőinek.

A garancia az anyagokban és a konstrukcióban fellépő hibák esetén érvényesíthető. Egyéb estekben nincs termékgarancia (Pl.: kutyarágás esetén).

A garancia érvényesítéséhez nincs más teendő, mint a történt kár bejelentése e-mailen írásban, lehetőleg fényképes melléklettel.
A kapott információk alapján csapatunk kiértékeli a leírtakat, látottakat és a megfelelő javító anyagokat, szerszámokat készíti elő.
Időpont egyeztetés után díjmentesen helyszínre megyünk, és kijavítjuk a kutyaházban keletkezett hibát.
Ha a hiba javítása a helyszínen nem megoldható abban az esetben a terméket a telephelyünkre szállítjuk, úgy javítjuk és a hiba elhárítását követően újból házhoz szállítjuk.
A kijavítást követően az Admin felületen elérhetővé tesszük a Javítási jegyzőkönyvet, ami tartalmazza az adott hiba leírását, javítási folyamatokat.

Amennyiben a termék oly annyira sérült, hogy a javítása értelmetlen vagy helyrehozhatatlan kicseréljük, ez esetben a megrendelő fájdalomdíjban részesül, ennek értéke maximum 15 000 Ft, ami nem készpénzben értendő, hanem például: kutyatáp, termo függöny, speciális matrac!

A garancia időtartama minden terméktípusnál változó. Lehetőség van a garancia hosszabbítására is, ezzel az opcióval megnövelhetjük termékeink élettartamát, mivel évente egyszer külön díj ellenében kezelést kapnak és a garancia időtartama 1 évvel meghosszabbodik.
Erről bővebben a termékek információs oldalán tájékozódhat.