Megrendelés Menete

A megrendelés akkor aktív, ha a megrendelő a Kutyaház.eu előzetes árajánlatát elfogadja, és ezt jelzi írásban (e-mail-ben) vagy szóban (telefonon vagy személyesen) megerősíti.

A megerősítést követően a Kutyaház.eu elkészíti az ügyfélnek az úgynevezett Admin felületet, ahová a Megbízási szerződés, Megrendelőlap és a Kutyaház.eu Általános Szerződési Feltételei is publikálásra kerül. Ezen dokumentumok a gyártó által aláírtak és az ügyfél számára PDF formátumban letölthetőek.

Az Admin felületen továbbá rögzítésre kerül az utalási felület is, mely minden ügyfélnek egyedi azonosítókkal van ellátva, és az ott leírtak szerint kell eljárni.

Amennyiben a Kutyaház.eu-hoz az összeg beérkezik a megrendelt termék gyártása elkezdődik. A vételár beérkezésétől számoljuk a vállalási határidőt.

Minden megrendelésnél rögzítésre kerül a várható átadás dátuma, e dátumra a Kutyaház.eu a terméket várhatóan elkészíti.

A termék elkészüléséről a gyártó tájékoztatja a megrendelőket.

Ha a megrendelő személyesen jön a termékért köteles tájékoztatni előzetesen a Kutyaház.eu-t a hozzávetőleges érkezéséről, ellenkező esetben a gyártó nem vonható felelőségre, nem téríti meg a vásárló útiköltségét és nem tudja garantálni a termék azonnali átadását sem.

Ezért kérünk minden kedves megrendelőnket, ha személyesen jön a megrendelt termékért, mindig előzetesen egyeztessék az érkezésük időpontját, hogy a termékátadás zavartalan legyen! Köszönjük!

Ha a megrendelő a házhozszállítási opciót választotta a Kutyaház.eu a terméket a megadott címre szállítja.