Szállítás

A házhozszállítás belföldi díja: 150 Ft / km
(oda-vissza út számolva) vagy
MPL raklapos szállítással 23 000 Ft

A kiscsomag szállítás díja:
Utánvétes csomag jelenleg nem rendelhető!
Előreutalás után küldött csomag: 2 000 Ft / csomag

A Kutyaház.eu minden megrendelt termékhez biztosítani tud házhoz szállítást. A szállítás díjszabásairól a honlapunkon, e-mailben vagy telefonon tud tájékozódni.

A kisebb illetve könnyebb termékeket (Pl.: Termo függöny, Gumiszőnyeg, Speciális matrac, Névtábla, Stb.) az MPL (Magyar Posta Logisztika) Futárszolgálattal küldjük ki megrendelőinkhez. Ennek nagy előnye, hogy amennyiben az ügyfél a futár érkezésekor nem tartózkodik a megadott címen, a Futár a csomagot a helyi Postahivatalban leadja, erről értesítőt hagy és később a Posta nyitva tartási idejében át lehet venni.

Az általunk gyártott kutyaházakat cégünk szállítja megrendelőihez, amennyiben az ügyfél igényt tart rá. A szállítási díj a gyártó cég telephelyétől a megrendelő által megadott címre történik, amennyiben ez utólag a megrendelő hibájából módosul, a Kutyaház.eu külön díjat számít fel az aktuális szállítási díjak alapján.

A szállítás nem tartalmazza a kutyaház helyére való tételét, ez díj ellenében külön a helyszínen kérhető amennyiben ez a hely könnyen, akadálymentesen megközelíthető.

Amennyiben nagyszámú, nem megszokott lépcsők, emelkedők, kerítések és egyéb akadályok lépnek fel a szállításnál az első zárható ajtó mögé helyezzük a terméket.
Külön előre egyeztetett díj ellenében több munkatárssal vonulunk a helyszínre, hogy a bonyolult terepen is eljuttassuk a kutyaházat a helyére.

A Kutyaház.eu fenntartja a jogot, hogy eltérjen az aktuális szállítási díjszabásaitól nagyon indokolt, például: óriási méretű (Pl.: 2m x 2m alapterület) vagy súlyú (Pl.: 450 kg) kutyaházak estében.

A termékek szállítási költségeiről előre tájékoztatjuk ügyfeleinket, ezt rögzítjük a Megbízási Szerződésben és a Megrendelőlapon, utólag nem módosítunk azokon.