Kutyaház fűtési rendszerek

Választható típusok:

- Analóg Processoros Termosztát (Kutyaház.eu APT)

- Digitális Processoros Termosztát (Kutyaház.eu DPT)

- Digitális Processoros Termosztát (Kutyaház.eu DPT+T)

 

Analóg Processoros Termosztát (Kutyaház.eu APT)

A kutyaház hőmérséklete alapján szabályozza a fűtést. A termosztát hő érzékelővel rendelkezik, aminek adatai alapján kapcsolja a fűtést, a levegő hőmérsékletétől függetlenül.

A termosztát fagyvédelemmel rendelkezik, ami +5 Celsius fok esetében bekapcsolja önmagát, hogy a kutyaház hőmérséklete ne csökkenjen ezen érték alá.

A szabályzó gombájának eltekerése minden egyes szám növekedésénél +3-+5 Celsius fokot növelhetünk a kutyaház belső hőmérsékletén.

Kutyaház.eu

A termosztáton található egy világító LED, ha nem világít, a termoszát ki van kapcsolva. Amennyiben piros fénnyel világít a beállított hőmérséklet elérése folyamatban van. Ezzel ellentétben, ha zöld fénnyel világít a beállított hőmérsékletet elérte.

A termosztát a megrendelő igényei szerint bármelyik oldalba és, azon belül bárhova szerelhető.

A kutyus természetesen nem tud hozzáférni, mivel a ház oldalába egy rejtett dobozba van beépítve, aminek hajópadló borítású ajtaja van.

Az Analóg Processzoros Termosztáttal ellátott fűtés megtalálható több Kutyaház.eu által gyártott házikóban, de igény szerint megvásárolható ház nélkül is csak magában a fűtési panel, szabályzóval. Új generációs termosztát a kutyaházakban!

 

Digitális Processoros Termosztát (Kutyaház.eu DPT)

A Kutyaház.eu DPT termosztáttal az elektromos kutyaház fűtések szabályozása most még egyszerűbbé válik. A beszereléstől kezdve a beüzemelésen át a mindennapi használatig minden könnyebb mint valaha. Az érintőképernyős kijelző, a tetszetős forma, az energiatakarékos üzemeltetést lehetővé tévő intelligens időzítő, a beépített beállítás-varázsló mind hozzájárul a maximális felhasználói megelégedettséghez.

A Kutyaház.eu DPT modern, mint egy okostelefon: érintőképernyős kezelés, Internet alapú előbeállítás, Android és iOS alkalmazás virtuális beállításhoz.

Kutyaház.eu

• Rugalmas és intuitív időzítő
• 2” érintőképernyős kijelző modern, letisztult kialakítással
• Gyorsmenü távollét, fagyvédelem, időzítő, és ki funkciókhoz
• Energia hatékonyság növelő funkciókkal
- szellőztetés funkció
- fogyasztás mérő
- harmadik generációs intelligens időzítő optimalizált indítási és leállítási beállítással
• Érzékelő hiba detektálása
• EN 60730 szabványnak megfelel, a SEMKO által tanúsítva

 

Digitális Processoros Termosztát (Kutyaház.eu DPT+T)

A Kutyaház.eu DPT+T egy kétsávos kommunikációs rendszer, ami wireless technológián alapul.

Ha azt gondolja, hogy ez a fejlett beltéri fűtésszabályozó bonyolult, nem megfelelően működő és költséges - gondolja át újra. A Kutyaház.eu DPT+T az Ön kényelmét szolgálja, új irányvonalat teremtve a modern fűtéstechnikában.

A Kutyaház.eu DPT+T egy intelligens, szélessávú kommunikációs bel-és kültéri technológia, formatervezése rendkívül stílusos. A design tökéletesen illik bármely környezetbe.

Kutyaház.eu

A Kutyaház.eu DPT+T könnyen és egyszerűen kezelhető a család bármely tagja számára. Csak néhány érintés az intelligens érintő képernyős kijelzőn, és máris szabályozhatja a hőmérsékletet. Ez a rendszer nagymértékben felhasználó-barát, segítséget nyújt az alkalmazásakor.

A Kutyaház.eu DPT+T energiafogyasztása költséghatékony. Nem pazarol energiát, mivel nyomon követheti hetente, hogy mennyit fogyasztott, így nem kell aggódnia a magas kutyaházfűtési költségeken! Bízzon bennünk, ez a rendszer a világon a legjobb a kutyaházak fűtési technológiái között!

A termosztát a megrendelő igényei szerint bármelyik oldalba és, azon belül bárhova szerelhető. Továbbá tartozéka egy hordozható PDA vezérlő eszköz, ami több egyforma fűtési rendszerrel ellátott kutyaházra köthető.

A kutyus a termosztáthoz nem tud hozzáférni, mivel a ház oldalába egy rejtett dobozba van beépítve, aminek hajópadló borítású ajtaja van.

Az Digitális Processzoros Termosztát mely Távirányítóval ellátott csak egy limitált szériában található meg, így ez csak és kizárólag kutyaházzal együtt rendelhető meg.