Termo és Hő függöny

A Kutyaház.eu-nál saját márkájú termo függöny kapható, melyet külön cégünknek saját igényeink alapján gyártanak le Németországban. Különlegességük, hogy fagyállóak és nagyon rugalmasak, így a kutyák nehezen szakítják le. Állatokra teljesen ártalmatlan, szervezetbe jutás esetén is. Nem PVC, hanem szilikon gumi alapanyagúak. Termo szalagjaink 100 mm szélesek és 2 mm vastagok.

Használata esetén, télen a belső hőmérséklet jelentősen magasabb lehet. Ezzel ellentétben nyáron jóval hűvösebb idő lesz a kutyaházban. Egy normál hőszigetelt kutyaházban -10 esetleg -15 Celsius fok külső hőmérséklet esetén akár + 5 Celsius fok is lehet. Kombinált használata más Kutyaház.eu-s kiegészítőkkel (Pl.: gumiszőnyeg, speciális kutyamatrac) még jobb eredményeket mutathat.

Természetesen a dupla illetve tripla kutyaházak esetében több darabbal kell számolni!

Megnevezés
Kutyahaz.eu kutyaházzal
Kutyaház nélkül
1.)
1. méretű
6.000
8.000
2.)
2. méretű
7.000
9.000
3.)
3. méretű
8.000
10.000
4.)
4. méretű
9.000
11.000
5.)
5. méretű
10.000
12.000
6.)
6. méretű
11.000
13.000
7.)
7. méretű
12.000
14.000
8.)
8. méretű
14.000
16.000
9.)
9. méretű
17.000
19.000

Lehetőség van meglévő kutyaházakra is Termo függönyt rakni! Postai csomagként juttatjuk el vásárlóinkhoz. A termo függönyhöz melléklejük a rögzítéshez szükséges csavarokat! A függöny fakonzolját az Ön igénye szerint színezzük! Alapszín: Színtelen! A többi szín 2 000 Ft-os felárral kérhető: Cseresznye, Fenyő, Teak, Dió, Paliszander, Akáczöld, Vörös Tölgy, Rusztikus Tölgy, Borovi Fenyő, Svédvörös, Fehér, Merbau, Jatoba! A meglévő kutyaház méreteit a Kutyaház.eu táblázatához igazítjuk!
Kutyaház.eu

Termo és Hő függöny Termo és Hő függöny


A termo- és hőfüggöny használatának előnyeiről

A termo- és hőfüggöny használatának előnyeiről

A kutyák nem mindenhol élvezhetik a komfortos lakás nyújtotta előnyöket, mert a legtöbb helyen még mindig a kert, az udvar az eredeti lakóhelyük. A kinti kutyák menedékét a kutyaház jelenti, aminek óvnia kell őket a hidegtől és enyhítenie kell a meleget, valamint fedezéket nyújtani a csapadék elől. A kutyaházak bejáratán persze nincsen ajtó, ez pedig jelentősen rontja a komfortérzetet.

Egy olyan kiegészítővel, mint amilyen a termo- és hőfüggöny, minden kutyaház sokkal színvonalasabbá tehető. A termo- és hőfüggönyt önmagában is forgalmazzuk, de saját kutyaházaink kiegészítőjeként is megrendelhető. Olyan kihagyhatatlan kellékről van szó, amivel a kedvenc valóban jobban érezheti magát a kutyaházban.

A termo és hőfüggöny olyan anyagból készült, ami nincs mérgező hatással a kutyára, ha megrágja, nem jelent veszélyt a kutyus egészségére. A függöny mögött télen nincs hideg, nyáron pedig nincs elviselhetetlenül meleg, ugyanis ideális szinten tartja a kutyaházban a hőmérsékletet. Nem engedi be a rovarokat, mégis könnyen mozgatható. Fagyálló, mínusz fokokban sem kell ettől tartani, hogy tönkremegy.

Amennyiben szeretné kutyáját megajándékozni egy ilyen praktikus kiegészítővel, rendeljen a kutyaházra termo- és hőfüggönyt! A részletekről érdeklődjön bátran elérhetőségeinken!