Referenciák - Peidl Péter Kutyaháza, Véleménye

Vásárlónk írta:

Először is köszönöm a korrekt, profi és nem utolsó sorban kedves és szimpatikus kiszolgálást.

Peidl Péter kutyaháza
Luxus Standard Dupla 4. Egyedi kutyaház

Pontosan azt kaptam, amit ígértél; és többet annál, mint amit én képzeltem.

Peidl Péter kutyaháza

Meglepő volt tapasztalni, hogy kitalálod, mire is van szükségem (ill. a kutyusoknak..); ill. hogy mennyi egyediséget készítettetek a sztenderd termék árában.

Peidl Péter kutyaháza

Az általam vásárolt termék neve: „Luxus Standard” dupla kutyaház. A luxus igaz, de sztenderdnek még véletlenül sem nevezném. Ez egy gyönyörű, egyedi és valóban luxus kutyaház!

Peidl Péter kutyaháza

Hogy mi tetszik benne? Minden! Nagyon elégedett vagyok.

Azért konkrétumokat is írok.:

1. Termék:

- Általánosságban: A homogén festés, a felületek csiszolása, a milliméter pontos illesztések esztétikailag kifogástalanok; ill. a kutyusok számára biztonságosak.

- Egyediségek:

o Vakajtó: Nem tudtam, hogy lehet ilyet. Csak körülírtam, mit is szeretnék, Te pedig tálaltad a megoldást! Ez az igazán jó megoldás arra, ha télen minél melegebbet (A fal vastagságában készített levehető, szigetelt ajtó biztosítja ezt.) szeretnénk a kutyáknak; nyáron pedig ennek levételével a megfelelő kilátást biztosíthatjuk mindkét kutyus részére.

Peidl Péter kutyaháza
Vakajtó berögzítve

Peidl Péter kutyaháza
Vakajtó helye és rögzítési kialakításai

o Térelválasztó átjáróval: Ezt is Te ajánlottad. A vakajtónak így lehet létjogosultsága a dupla kutyaházban. Nagyon tetszik, hogy stabilan van behelyezve, ugyanakkor egy mozdulattal kivehető, ráadásul ez is szigetelt.

Peidl Péter kutyaháza
Kivehető térelválasztó

Peidl Péter kutyaháza
Kivehető térelválasztó

o Küszöb: Na, ez is a Te ötleted volt. Mondtam, hogy szalmát teszek a kutyusok alá; és kaptam egy olyan megoldást, aminek köszönhetően a szalma a kutyaházban marad!

Peidl Péter kutyaháza
Vakajtó belülről

Peidl Péter kutyaháza
A térelválasztó ajtóval, küszöbbel

o Lábazat: A kb. 105*170 cm alapterületű ház alatt 10 db, egyenként 5*10*20 cm-es láb található, ami rendkívüli stabilitást ad a kutyaháznak.

2. Értékesítési folyamat:

- Az online folyamat nagyon meggyőző és gyors. Csak néhány perc alatt megadtam az elképzeléseimet az online megrendelőn, aztán telefonon pontosítottunk minden részletet. Másnap már jött is e-mail-ben a névre szóló admin felület elérhetősége, ahol a megbízási szerződés, ÁSZF és a termék árának kiegyenlítéséhez kapcsolódó információk elérhetővé váltak. Az utalást követően azonnal regisztrálva lett a felületen a termék árának kiegyenlítése, ami a bizalmamat tovább erősítette. A termék szállítása és elhelyezése pedig a megbeszélt időpontban (Vételár kiegyenlítését követő 20. napon.) megtörtént. Ennél profibb folyamatot nehezen tudnék elképzelni.

Peidl Péter kutyaháza
Vakajtó, szélén szivacsszigeteléssel
Peidl Péter kutyaháza
A térelválastás a tetőben is folyatólagos

Peidl Péter kutyaháza
Minieresz, egyedi kérés alapján

3. Ajándék:

- A fenti egyediségeket a sztenderd termék árában kaptam; de ajándékként egy termo függöny lett felszerelve a kutyaházra. Nem kellett kérni ezt sem. Kaptam. Csak úgy. Manapság ez szinte érthetetlen… (Bár hosszabb távon kifizetődő…)

Peidl Péter kutyaháza
Ajándék termo függöny

A fentebb írtakból kiolvasható, hogy Nálad/Nálatok nem egyszerűen minőséget kaphat a vevő, hanem személyre szabott megoldásokat a megbeszélt időben úgy, hogy közben fontosnak érezheti magát.

Ezek után talán érthető, hogy miért tudom mindenkinek ajánlani a Kutyaház.eu Kft. szolgáltatásait.

Üdvözlettel és köszönettel,

Peidl Péter