Referenciák - Kis Erika Kutyaháza, Véleménye

Vásárlónk írta:

Ahogy megláttuk az új üveg kutyaházat tudtuk, hogy nekünk is kell egy ilyen kutyapalota.
Kis Erika kutyaháza
Luxus Glass 5. Előtetős Teraszos

A kutyaházról:

Messzemenőkig elégedettek vagyunk a kutyaházzal és a kis Berci is nagyon szereti, szinte ki sem akar jönni. A felépítésen látszik, hogy profi munka, hibátlan.

Kis Erika kutyaháza

Először nem gondoltuk volna, hogy ilyen jól, szépen összeállított terméket kapunk, szerencsére a csalódás pozitív irányú. Az előtető és a terasz masszív felépítésű.

Kis Erika kutyaháza

Kis Erika kutyaháza

A ház nagyon stabilan áll, persze ez a súlyának is köszönhető, mivel kb. 120 kg-ra sikerült.

Kis Erika kutyaháza

Az üveg nagyon jól hő szigetel, kipróbáltuk a külső hőmérséklet 1 fok volt a kutyaházban pedig 12 fok úgy, hogy a kutyaháza nem is kértünk termo függönyt, mivel a kiskutya azonnal lecsócsálná.

Kis Erika kutyaháza

A kutya nagyon szereti, mivel minden irányba tud nézelődni, és ha szükséges mi is szemmel tarthatjuk őt.

Kis Erika kutyaháza

 

A rendelésről:

Telefonon mindent leegyeztettünk, a kérésünk az volt, hogy a mintához hasonló csak nagyobb méretű kutyaházat szeretnénk.

Kis Erika kutyaháza

Az online árajánlatkérő kitöltése után pár órával megkaptuk az árajánlatot és megrendeltük a terméket, még aznap megkaptuk az Admin felületet is. A szerződésben és a megrendelőlapban minden részletesen le volt írva, ahogy ez elvárható.

Az összeget átutaltuk majd az Admin felületen láttuk, hogy rendben beérkezett. Az elvállalt 25 nap helyett már a 22. napon szállították a terméket, aminek nagyon örültünk, a kiskutya azonnal birtokba vette.

Kis Erika kutyaháza


Mindenkinek nagyon ajánlom. Színvonalas kiszolgálás, nagyon jól tájékoztatják a vevőket minden apró részletről. Peidl Péter szavaival élve: „nem egyszerűen minőséget kaphat a vevő, hanem személyre szabott megoldásokat a megbeszélt időben úgy, hogy közben fontosnak érezheti magát”

 

Nagyon szépen köszönjük:

Kis Erika